Lees onze beoordelingen

Professionele reiniging van siergrindvloeren

U reinigt uw grindvloer zelf vaak genoeg met de waterzuiger, maar toch ziet u regelmatig dat er vuil achterblijft. ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud gebruikt speciale apparatuur om uw siergrindvloer intensief te reinigen, daar waar de waterzuiger ophoudt.

ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud is goed voor uw siergrindvloer

Een schone grindvloer heeft een mooie uitstraling, maar net zoals iedere andere vloer, dient siergrind of een grindvloer te worden bijgehouden met een periodieke onderhoudsbeurt, wilt u de vloer zo mooi houden. Hiervoor komen de diensten van ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud goed van pas. Vraag ons naar de mogelijkheden.
ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud heeft ruime ervaring in het onderhouden van siergrind en grindvloeren. U kunt de vloer zelf een beetje bijhouden door middel van een waterzuiger om de kleine ongelukjes te verhelpen. Voor het grotere werk en voor de aanbevolen periodieke dieptereiniging, kunt u het beste een professional in de arm nemen, om uw mooie grindvloer schoon, glanzend en stofvrij te houden.
Beige siergrindvloer

Langer plezier van uw siergrindvloer

ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud is voor u de aangewezen partij om uw siergrindvloer van periodiek onderhoud te voorzien. ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud beschikt over de juiste machines en middelen om deze reiniging professioneel uit te voeren. Als eerste sprayen wij de grindvloer in met een pH-neutraal reinigingsmiddel voor siergrind. Met dit middel wordt de vloer door ons licht ingeborsteld en daarna weer met beleid afgezogen om de grindvloer zo droog mogelijk achter te laten.

Benieuwd naar het schoonmaakproces?

Kijk eens naar de video hiernaast hoe wij professioneel siergrind reinigen.

Video afspelen over Beige siergrindvloer

Laat ons je terug bellen

Heb je vragen en wil je liever direct telefonisch contact? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. 

Actief in de volgende plaatsen
Eindhoven, Helmond, Uden, Veghel, Best, Valkenswaard, Bladel, Geldrop, Mierlo