Lees onze beoordelingen

Vloeronderhoud voor linoleum of marmoleum vloeronderhoud

Bij ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud helpen wij u graag met het periodiek onderhoud van uw linoleaum en marmoleum vloer.

Uw marmoleum- en linoleumvloer altijd als nieuw

Wij zijn een professioneel reinigingsbedrijf gespecialiseerd in de reiniging van tapijt, meubels en vloerkleden. Wanneer u kiest voor ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud, kiest u voor professionaliteit en kwaliteit.

Het onderhoud van een linoleum- en/of marmoleumvloer is belangrijk. Met periodiek onderhoud kunt u namelijk langer genieten van uw vloer. Onder onderhoud verstaan we niet alleen het regelmatig wissen van de vloer, ook denken wij aan het periodiek opblokken van de vloer om de vloer weer van glans te voorzien. Daarnaast valt onder het onderhoud ook het periodiek schrobben of zelfs strippen van de vloer. Dit laatste houdt in dat de oude, vuile, of beschadigde waslaag verwijderd wordt, om de vloer daarna weer netjes te voorzien van een dubbele waslaag voor bescherming en glans.

Langer plezier van uw linoleum of marmoleumvloer

Er zijn verschillende merken vloerwas in omloop en voor deze geldt, net als voor vele zaken, goedkoop is duurkoop. Kiest u voor een goedkoper merk, dan bent u eerder aan de beurt voor een nieuwe onderhoudsbeurt dan wanneer u een duurdere, en in de meeste gevallen dus betere, vloerwas kiest. Laat u door ons adviseren en ga voor duurzaam.
Before After
Before After
Before After

Laat ons je terug bellen

Heb je vragen en wil je liever direct telefonisch contact? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. 

Actief in de volgende plaatsen
Eindhoven, Helmond, Uden, Veghel, Best, Valkenswaard, Bladel, Geldrop, Mierlo