Lees onze beoordelingen

Professionele tapijtreiniging voor de zakelijke markt

Wij komen graag bij u op de zaak langs om met u te overleggen welke reinigingsmethode het beste past bij wat u schoon gemaakt wilt hebben. 

Uw tapijt laten reinigen op de zaak

Het reinigen van tapijten en vloerkleden is al sinds de start van ons bedrijf in 1998 ons belangrijkste specialisme. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van reiniging kunnen wij u perfect adviseren in het juiste onderhoud en de reinigingsmethode die het beste kan worden toegepast op uw tapijt en/of vloerkleed.

Onze vloerkleedreiniging is op basis van koolzuur en is pH-neutraal. Het middel laat daardoor geen vervelende zeepresten achter die voor een versnelde vervuiling zorgen. Alle tapijten worden op een veilige en vakkundige manier gereinigd door middel van verschillende methodes. Wilt u meer weten over de verschillende reinigingsmethodes en de mogelijkheden voor uw vloerkleed of tapijt? Vraag ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud is in vele marktsegmenten actief als vloer-, meubel- en tapijtreiniger. Wij werken op basis van eenmalige opdrachten, maar ook meerjarig onderhoud behoort tot de mogelijkheden. 

Wij reinigen onder meer voor

Staat uw markt er niet bij maar wilt u wel uw vloer door ons laten reinigen? Dat kan. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Laat ons je terug bellen

Heb je vragen en wil je liever direct telefonisch contact? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. 

Actief in de volgende plaatsen
Eindhoven, Helmond, Uden, Veghel, Best, Valkenswaard, Bladel, Geldrop, Mierlo