Lees onze beoordelingen

Particuliere tapijtreiniging

Laat u verrassen door de deskundigheid van ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud. Professionele reiniging bij u thuis!

Voordelen van reiniging door ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Wij zijn een professioneel reinigingsbedrijf gespecialiseerd in de reiniging van tapijt, meubels en vloerkleden. Wanneer u kiest voor ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud, kiest u voor professionaliteit en kwaliteit.

Na de reiniging door ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud is uw ruimte of meubel direct weer in gebruik te nemen. De vloer is binnen 1 à 2 uur compleet droog. Hebt u een woonkamer van ongeveer 25 vierkante meter? Dan is uw tapijt binnen een paar uur gereed. U hoeft uw ruimte niet leeg te halen: wij verplaatsen, als dit nodig is, uw meubilair voor u. Dat scheelt u slepen. 

Professionele tapijtreiniging in de slaapkamer

Uw tapijt blijft langer schoon

Nog een voordeel van ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud: er blijft na reiniging geen vuil residu achter dat vuil aantrekt. Hierdoor blijft uw tapijt langer schoon. Daarnaast bieden wij u na de reiniging de mogelijkheid aan om een nieuwe beschermlaag (CHEMSPEC Conc. Stainshield Carpet Protector) aan te brengen. Hierdoor is het in de toekomst een stuk makkelijker om vlekken te verwijderen. 

Tot slot denken wij bij ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud ook aan het milieu. ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud gebruikt daarom reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens, dier en milieu.

Hebt u advies nodig over hoe u zelf uw kleed of tapijt zo lang mogelijk mooi houdt? Wij geven graag tips en advies over onderhoud en vlekverwijdering. 

“Wij krijgen alle vlekken klein”

–  ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Trapreiniging

Op een trap ontstaat vaak een looppad met daarbij ook vaak de bijbehorende vlekken. Is uw gestoffeerde of bekleedde trap aan reiniging toe? Met het CHEMSPEC formula 90 koolzuursysteem laat ABC uw trap er weer als nieuw uitzien.

Vlekbehandeling

Naast het uitvoeren van complete tapijtreiniging behandelen wij ook hardnekkige vlekken. Zo verwijdert ABC in 90% van de gevallen succesvol vlekken die veroorzaakt zijn door wijn, koffie, thee, limonade, olie, make-up, inkt, urine, roest etc.

Vuilwerende bescherming

De oorspronkelijke beschermlaag van tapijt slijt door dagelijks gebruik. ABC brengt daarom voor u een nieuwe beschermlaag aan.

Nieuw vuil kan hierdoor gemakkelijker verwijderd worden en de levensduur van het tapijt wordt hiermee verlengd.

Prijsindicatie

Hieronder vindt u een indicatie van onze prijzen. Wilt u precies weten wat het reinigen van het tapijt in uw woning kost? Vraag onze medewerkers naar een gratis offerte.

Woonkamer van 25 m2 € 200,- (per extra m2 + € 5,-). Trapreiniging v.a. € 125,-

Laat ons je terug bellen

Heb je vragen en wil je liever direct telefonisch contact? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. 

Actief in de volgende plaatsen
Eindhoven, Helmond, Uden, Veghel, Best, Valkenswaard, Bladel, Geldrop, Mierlo