Lees onze beoordelingen

Professionele tapijtreiniging voor hotels

U krijgt maar een kans om een eerste indruk te maken op uw gasten. Het eerste dat ze zien is de entree en ook het tapijt. Een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk op uw gasten.

Waarom tapijtreiniging van belang is

Een reinigen van tapijt lijkt misschien in eerste instantie niet altijd zo nodig. Liever gezegd, het zal u echter verwonderen hoeveel vuil dat niet zichtbaar is uit het tapijt verwijderd wordt. Wilt u een goede eerste indruk maken op uw gast, dan is het reinigen van het tapijt in uw hotel van groot belang.

Alles wordt in een hotel goed schoongemaakt, dus het beddengoed wordt gewassen, de badkamers worden goed schoongemaakt, en ook de ramen worden gewassen, maar het tapijt waar dagelijks wordt overheen gelopen, wordt niet regelmatig gereinigd, Met alleen het stofzuigen van tapijt redt u het niet, een regelmatige professionele reiniging van het tapijt, zorgt dat uw tapijt er als nieuw uit blijft zien.

Informatie over de tapijtreiniging door ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Ieder tapijt zit vol vuil dat niet zichtbaar is. U kunt denken aan stofdeeltjes, huidschilfers, zweet, maar ook koffie, thee en andere soorten dranken. Om dit vuil te kunnen verwijderen, maken wij als tapijtreinigingsspecialist gebruik van een unieke methode op basis van koolzuur. De producten waarmee wij uw tapijt reinigen, zijn veilig voor mens en dier, maar ook biologisch afbreekbaar.

Schrijf uw meubel, vloerkleed en / of tapijt niet zomaar af. Er is op het gebied van tapijt,- meubels en vlekkenverwijdering meer mogelijk dan u denkt. Laat u verrassen door de deskundigheid van ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud. Tapijt en vloerkleed reinigen is het specialisme welke sinds 1998 door ons wordt uitgevoerd. 

Sinds 1998 uw expert in het reinigen van tapijt, meubels, vlekverwijdering en ontgeuring in de zakelijke markt. Naast het reinigen van tapijt, zijn wij distributeur van tapijt- en meubelreinigingsproducten van het merk Chemspec. Deze producten importeren wij uit de USA en leveren wij in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk.

Benieuwd naar het schoonmaakproces?

Kijk eens naar de video hiernaast hoe wij professioneel tapijt reinigen.

Video afspelen over Tapijtreiniging voor kantoor

Laat ons je terug bellen

Heb je vragen en wil je liever direct telefonisch contact? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. 

Actief in de volgende plaatsen
Eindhoven, Helmond, Uden, Veghel, Best, Valkenswaard, Bladel, Geldrop, Mierlo