Lees onze beoordelingen

Professionele reiniging van bureaustoelen

We staan meestal niet stil bij de hygiëne van onze bureaustoelen. Gelukkig weten we bij ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud in Eindhoven precies wat uw bureaustoel nodig heeft.

Grondige reiniging van uw bureaustoel

Voor veel mensen is de bureaustoel het meubel dat het meest wordt gebruikt: u zit er immers zo’n acht uur per dag op, en dat vaak vijf dagen per week. Toch staan we meestal niet stil bij de hygiëne van onze bureaustoelen.

Een schone werkplek is van groot belang. Niet alleen voor de werksfeer, de efficiëntie en de uitstraling van uw kantoor, maar ook voor de gezondheid van uzelf en/of uw personeel. Op een bureaustoel verzamelen zich grote aantallen huidschilfers, huismijten, etensresten en stof, wat allergische reacties of erger kan veroorzaken. Dit vuil is alleen weg te krijgen door de stoel grondig te laten reinigen door een professional – stofzuigen alleen volstaat niet.

Leren bureaustoel reinigen

Uw bureaustoel weer zo goed als nieuw

Bij ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud in Eindhoven weten we precies hoe we uw bureaustoelen onder handen moeten nemen. Na onze professionele reiniging is uw bureaustoel weer zo goed als nieuw, wat ook de levensduur van de stoel ten goede komt. Zo kunt u binnen no time weer werken op een schone, frisse stoel. Uiteraard komen we uw bureaustoel op locatie reinigen – aan huis of op uw kantoor. Zo kunt u in een handomdraai weer verder werken.

“ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud krijgt alle vlekken klein”

–  ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Laat ons je terug bellen

Heb je vragen en wil je liever direct telefonisch contact? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. 

Actief in de volgende plaatsen
Eindhoven, Helmond, Uden, Veghel, Best, Valkenswaard, Bladel, Geldrop, Mierlo